Mobiel toilet huren "toilet chalet''

Toiletwagen: Toilet Chalet '' Deluxe ''

Het Toilet Chalet type Deluxe is de Grootste
toiletwagen uit ons assortiment.

Dit zeer mooie en unieke mobiel toilet beschikt over 2 Dames toiletten & 1 urinoir en 1 zit-toilet voor de heren.
(deze wagen is ook te gebruiken als gender-neutrale toiletwagen)

Tevens is er natuurlijk ook de gelegenheid om de handen te wassen bij 1 van de 2 wasbakjes met spiegel.

Verder is deze toiletwagen uitgerust met sfeervolle LED verlichting, verwarming en alles wat nodig is om een comfortabel toiletbezoek mogelijk te maken voor feesten  & evenementen tot ongeveer 200/250 personen.

Levering

Het Toilet Chalet Deluxe Wordt binnen 25 KM van Someren bij u geplaatst en aangesloten voor slechts €19,95. Vanaf 25 KM rekenen wij een vergoeding per kilometer. (wij plaatsen maximaal 50 KM vanaf Someren)

Prijzen

U huurt Het Toilet Chalet Deluxe al vanaf €239,95 voor de eerste dag (bijvoorbeeld: vanaf zaterdagmiddag tot zondagochtend), elke volgende dag kost €90,- Wilt u de toiletwagen voor een langere periode huren? Neem dan contact met ons op.

Meegeleverd

Als u Toilet Chalet Deluxe huurt krijgt u al het benodigde aansluit materiaal meegeleverd. Zoals: een afvoerslang van 5 meter, 15 meter aansluit kabel & 25 meter waterslang.

Aansluitingen

Het Toilet Chalet Deluxe heeft de volgende aansluitingen: Stroomvoorziening: 16A 230V, Wateraansluiting: Bijgeleverde waterslang met snelkoppeling en ‘Gardena’ aansluiting, Afvoer: 110mm afvoerslang (5m bijgeleverd)

Afmetingen

Het Toilet Chalet Deluxe heeft de volgende afmetingen: Lengte: 4,80m (incl. dissel) Breedte: 2,10m
Hoogte: 2,60m

Borg & Schoonmaak

Bij het huren van Het Toilet Chalet Deluxe rekenen wij €100,- borg. Deze krijgt u bij het netjes aanbieden van het mobiel toilet natuurlijk weer terug. Geen zin om zelf schoon te maken? voor €59,95 maken wij hem voor u schoon. kies dan bij het reserveren voor de eindschoonmaak.

Vermaal pomp (optioneel)

Een vermaalpomp is ideaal om in te zetten op locaties waar de riolering op meer dan 5 meter afstand van het Toiletchalet is en/of wanneer de afvoer een kleinere diameter heeft als 110 mm. Door de krachtige pomp die het afvalwater versnijd en wegpompt, is kans op verstoppingen minimaal. Op de uitloop van de pomp word de afvoerslang (50mm) aangesloten die het afvalwater naar een afvoerpunt verderop transporteert. De vermaalpomp is in staat om 4 meter omhoog, en 100 meter ver, weg te pompen. De vermaalpomp is makkelijk aan uw reservering toe te voegen. U huurt de vermaalpomp al vanaf €49,95 inclusief 25 meter afvoerslang, dit is in de meeste gevallen ruim voldoende. Nog meer lengte nodig? dan kunt u voor €17,95 deze slang nog eens extra verlengen tot maar liefst 50 meter.

Klik op een foto om te vergroten.

Een Kleinere toiletwagen nodig?

Misschien is Het Toilet Chalet Premium iets voor u?

Meer nodig voor uw feest?

Sombrero Entertainment & Events beschikt over een uitgebreid aanbod om uw feest of evenement compleet te maken zoals licht & geluid, springkussens, tenten & nog veel meer! kijk voor ons complete aanbod op onze website voor party verhuur.

Menu